Privatlivs- og cookiepolitik




COOKIE ANVENDELSE

  • Når du klikker videre på warehouze.io, accepterer du samtidigt nedenstående privatlivs- og cookiepolitik.

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
RS Software ApS
Ravnsøvej 52
8240 Risskov
Email: info@rssoftware.dk

2. HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er et stykke information, som opbevares på din computer. De anvendes typisk til at sikre, at den tekniske funktion af et website, men kan også anvendes til at opsamle statistiske informationer om brugeres færden.

2.1 HVAD ER COOKIE-LOVEN?

Cookie-loven skal beskytte brugere mod uretmæssig opsamling af deres brug af websteder. Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”, som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.

2.2 COOKIES OG TRACKING

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at hjælpe med at optimere og forbedre din oplevelse. Warehouze bruger Intercom, GetSiteControl samt Google Analytics til tracking og webstatistik. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på GetSiteControl samt Googles servere.

Vi indsamler anonyme oplysninger om anvendelse af vores tjenester og besøg på vores hjemmeside til statistiske formål (fx antal besøg på forskellige sider) og for at forbedre vores tjenester. Vi indsamler også oplysninger om pc’en og den mobile enhed du logger på vores hjemmesider fra (ikke personlige oplysninger). Den information vi indsamler om din computer og/eller mobile enhed inkluderer:

  • Browsertype
  • Computertype
  • Operativsystem
  • Type af internetadgang (ISDN, ADSL og lignende)
  • Skærmopløsning

2.3 AFVISNING AF COOKIES

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger. Du skal dog være opmærksom på at funktioner og tjenester på hjemmesiden kan blive påvirket.
Se vejledning til blokering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 SLETNING AF COOKIES

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
Cookies som du tidligere har accepteret kan slettes. Hvis du bruger en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved hjælp af genvejstasterne Ctrl + Shift + Delete. Andre metoder kan være nødvendige afhængigt af hvilken browser og styresystem du bruger.
For generel vejledning til sletning af cookies se her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.5 ÆNDRINGER AF VORES COOKIE POLITIK

Alle ændringer af vores cookie politik vil blive bekendtgjort på denne side. Hvis det er relevant, vil vi i overensstemmelse med vores betingelser også informere dig om eventuelle ændringer pr. e-mail. Alle ændringer træder i kraft straks, medmindre andet fremgår.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 KONTAKT VEDR. PERSONOPLYSNINGER

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos RS Software ApS, skal du rette henvendelse på info@rssoftware.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Kreditering: Minecookies.org

Sidst revideret januar 2018.